Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber,telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   27   28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Працевлаштування. В рамках підписаної угоди про співпрацю між Житомирським міським центром зайнятості та Житомирським торговельно-економічним коледжем КНТЕУ фахівці міського центру зайнятості провели профорієнтаційний захід для студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». У ході заходу студентів знайомили з: перевагами пошуку роботи через с – далі...

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ. Галерея – далі...

КУРСИ ПОГЛИБЛЕНОГО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН. ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ АБIТУРIЕНТІВ ТА ЇХ БАТЬКІВ! Запрошуємо учнів 9 (10) класів на 2 -х місячні курси поглибленого вивчення: - української мови; - математики або історії України. Час проведення занять: кожна субота та неділя. Плата за навчання на курсах становить 1200 грн. Запис на курси проводиться щоденно з 9 до 17 години (крім неділі). Початок занять на першому потоці - з 18 с – далі...

Громадський діяч Попов Андрій Євгенович відвідав ЖТЕК. Шанований гість Попов Андрій Євгенович зустрівся з адміністрацією коледжу. У ході бесіди Андрій Євгенович дізнався більше про навчальний заклад й поділився своїм багатим практичним досвідом із функціонування різноманітних організацій й аналізу ефективності суспільства. Наприкінці зустрічі громадський діяч презентував коледжу книгу «Мальовнича Житомирщина», що по – далі...

Робити добро - легко. З нагоди свята Дня Святого Миколая студенти групиТО-6 організували благодійну акцію для вихованців Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини. Студенти групи ТО-5 допомагали збирати кошти та відвозити подарунки. До благодійної акції долучилася й група ФК-4, яка передала чималу кількість наборів для малювання. Загалом, студенти та викладачі нашого коледжу пожертвували близько 2000 – далі...

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ. 19 грудня в коледжі відбулося свято «Миколай, Миколай ти до нас завітай!». На студентів та викладачів чекали відкриття новорічної фотолокації, а також святково-розважальна програма, під час якої всі присутні отримали море позитивних емоцій. Студенти груп П-12, П-8, П-9, П-10 підготували присутнім цікаві пісенні та сценічні номери Також в цей день був проведений конкурс на кращу handm – далі...

Майстер-клас для студентів-технологів. 16 грудня студенти груп ВХП-11 та ЗВХП-5 разом із викладачем Нагорною Л.М. відвідали майстер-клас шеф-кухара гриль-бару "Плезентвіль" Віктора Беляка, який радо поділився із студентами секретами приготування сучасних страв з м'яса. Студенти побачили багато новітніх технологій у роботі сучасних підприємств ресторанного господарства. Галерея – далі...

Участь у Х ювілейному Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч». 11.12.19 понад 70 студентів коледжу взяли учать у Х ювілейному Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч». Конкурс «Greenwich Pro» – це цікаві завдання в тестовій формі, які розроблені спеціально для ВНЗ І-ІІ р.а. (на базі 9 класів). Під час виконання завдань студенти поринули в цікаву подорож світом англійської мови. Конкурс ств – далі...

Кримінальна відповідальність неповнолітніх: за та проти. В межах Всеукраїнського тижня права, 10 грудня цикловою комісією правознавчих дисциплін, було проведено Круглий стіл на тему: " ". У заході прийняли участь майбутні правознавці, поліцейські, представники обласної прокуратури, адвокатури, Управління Державної служби якості освіти в області та викладачі Жито – далі...

Екскурсія до закладів ресторанного господарства Житомира "Плезентвіль" та "Маріо". 10 грудня студенти груп ТО-5 і ВХП-11 разом із викладачами Піонтківською С.Л. та Нагорною Л.М. здійснили екскурсію до закладів ресторанного господарства Житомира "Плезенвіль" та "Маріо". Екскурсію по підприємству проводив шеф-кухар Віктор Беляк, який ознайомив студентами із роботою підприємств та розповів про особливості роботи в сфер – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   27   28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

© 2016, 2021, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.