Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Чергове засідання методичної ради

27 листопада відбулося чергове засідання методичної ради коледжу на тему: "Професійна компетентність викладача - запорука успішного реформування системи освіти", на якому були розглянуті актуальні питання з визначення основних напрямів методичної роботи освітнього закладу, а саме: "Карта компетентностей сучасного викладача: наставництво, емоційний інтелект, вміння організувати роботу в команді, вміння організувати взаємодію зі студентами, навички проєктної роботи та інші необхідні матеріали. Програма професійного розвитку викладача"," Удосконалення рівня професійної компетентності викладача шляхом самоосвітньої діяльності".

Також розглянуто звіт про науково-дослідну роботу за 2023 рік та проаналізовано результати конкурсу методичних розробок викладачів коледжу та перспективи участі у Всеукраїнському конкурсі "Педагогічний Оскар".

Засідання пройшло організовано та творчо. За підсумками розглянутих питань ухвалені рішення, що будуть сприяти вдосконаленню освітнього процесу, впровадженню інноваційних форм, методів, прийомів та технологій навчання та виховання, а також спрямовані на підвищення професійної майстерності педагогічних працівників.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.