Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ГРА «КІБЕРБЕЗПЕКА: ДУМАЙ ШВИДКО, ПЛАТИ БЕЗПЕЧНО!»

Фінансова грамотність є надзвичайно важливою навичкою, яка допомагає кожному з нас ефективно управляти своїми фінансами, зберігати і примножувати кошти та забезпечувати стабільне майбутнє. Незалежно від того, чи ви початківець на ринку праці або досвідчений професіонал, знання правил фінансової грамотності допоможуть вам здійснювати ефективні рішення. В перспективі це дозволить стати багатшим, підвищувати рівень життя та досягати поставлених цілей. Тому з метою активізації пізнавального інтересу студентів, викладач Протасов В.В. у рамках Марафону кібербезпеки від НБУ провів інтерактивне заняття у вигляді командного змагання. Гра «КіберБезпека: думай швидко, плати безпечно!» – це освітня настільна командна гра для студентів з платіжної безпеки, в якій командам необхідно максимально швидко виконати завдання з карток, а саме: пояснити своїй команді зазначені в картках слова на тему платіжної безпеки без використання однокореневих слів (картки 1–7); надати пораду з платіжної безпеки з теми, зазначеної в картці (картка 8); навести приклад шахрайства на тему, зазначену в картці (картка 9). Що більше угадано слів та виконано завдань, то швидше команда просувається до перемоги. У грі взяло участь чотири команди груп І курсу ЕП15 і ОД15. Перемогла команда «Чорні коти» групи ОД15.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.