Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НОВИНИ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25   26   27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

ЕКСКУРСІЯ У ЖИТОМИРСЬКИЙ ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ ІМ. С.П.КОРОЛЬОВА. 18 лютого в межах вивчення дисципліни «Захист України», студенти першого та другого курсу відвідали Житомирський військовий інститут ім. С.П.Корольова з екскурсією на тему «Розміщення військовослужбовців в казармі». Офіцери інституту додатково ознайомили студентів з територією інституту, спортивною базою, розташуванням військової варти, гуртожитком курс – далі...

Профілактика правопорушень серед неповнолітніх. Сьогодні чимало злочинів вчиняються неповнолітніми, щороку кількість неповнолітніх злочинців, на жаль зростає. До того ж, правопорушниками стають дедалі молодші особи. Багато хто вважає, що неповнолітньому ніщо не загрожує та він зможе уникнути відповідальності. Саме з цією метою 16 лютого було проведено бесіду-зустріч зі студентами І курсу на тему: «Кримінальна та адм – далі...

Виїзний лекторій у головному управлінні статистики Житомирської області. 12 лютого студенти групи ТО-6 разом з викладачами Мосієнко О.В. та Піонтківською С.Л. відвідали Головне управління статистики Житомирської області для участі у виїзному лекторії на тему "Статистика туризму". Студенти мали можливість ознайомитися з методиками збору та обробки даних в туризмі, отримали знання щодо роботи зі статистичними показник – далі...

Заходи до Дня закоханих. Напередодні Дня закоханих у коледжі відбулися різноматні заходи, присвячені почуттю, яке спонукає робити великі справи, йти до мети, ставати кращими, перемагати, долати вершини і просто бути людиною! У цей день у навчальному закладі панувала романтична атмосфера, різні заходи були проведені студентами та для студентів. Зокрема, відповідальними групами ТКД-36, ТКФ-3, ІДП-8, МД-6 та їх керівни – далі...

Співпраця навчального закладу та стейкхолдерів: інноваційні шляхи розвитку соціального партнерства. Цикловою комісією технології та організації ресторанного і туристичного бізнесу 9.02.2021 була організована та проведена конференція у форматі круглого столу. Метою заходу було: налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами задля розроблення спільної стратегії щодо удосконалення змісту освітньо-професійних та робочи – далі...

Майстер-клас від провідних шеф-кухарів міста і України. 08.02.2021р. в рамках проведення декади циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу викладачем М.Л. Світличною було організовано майстер-клас з організації виробництва ЗРГ відповідно сучасних вимог НАССР, який відвідали викладачі коледжу та студенти груп ВХП-10, ВХП-13, ВХП-14 спеціальності 181 «Харчові технології». Майстер-кл – далі...

СТОП БУЛІНГ. "Протидія булінгу в освітньому просторі" актуальна та вкрай важлива тема. Представники Юридичної клініки з психологом коледжу провели виховний захід у групі ВХП - 14 (класний керівник Нагорна Л.М.) та нагадали студентам про принципи відповідального та толерантного спілкування – далі...

Попередження та протидія булінгу в освітньому процесі. Яка кримінальна та адміністративна відповідальність за вчинення булінгу? Ознаки булінгу та алгоритм дій, якщо ви стали жертвою булінгу. Як захистити дитину від цькування ? Як захиститися викладачу? Які існують механізми захисту? Про все це розповіла заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області – далі...

Туристична виставка «Туризм у світі». 8 лютого, в рамках заходів декади циклової комісії технології та організації ресторанного і туристичного бізнесу в коледжі проводилася туристична виставка яку підготували студенти групи ТО-6 під керівництвом викладача Піонтківської С.Л. на тему «Туризм в світі». Під час підготовки виставки студенти зробили свої перші кроки у майбутню професію. Основний текст абзацу. Підзаголовок – далі...

Святкування Міжнародного Дня бармена. 5.02.2021р. студентами гр. РО-5, РО-6 та РО-7 спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом викладачів Кондратенко Л.М. та Пилипчук І.А. було проведено святковий захід до Міжнародного Дня бармена, який щороку відзначається 6 лютого. В рамках даного свята студенти гр.. РО-5 приготували та презентували широкий асортимент коктейлів, якими пригощали гостей заходу. Студ – далі...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25   26   27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

© 2016, 2022, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.