Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, ztek@meta.ua
Директор: Губарєв Григорій Леонідович, (0412)24-25-34


28.02-02.03.2019 року в м. Кам’янець-Подільський відбувся Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «Best Cook Fest-Podillia».

Знову активну участь в даному заході взяли студенти нашого коледжу спеціальності «Харчові технології» і показали чудові результати здобувши 6 медалей та диплом.

Так у номінації «Супи» Залевська Кароліна була нагороджена золотою медаллю;

  • номінація «Страва з риби» - Марчук Олександра (гр. ВХП-7) здобула срібну медаль;
  • номінація «Страва з м’яса птиці» - Фасоля Анна (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
  • номінація «Страва на мангалі» - команда коледжу в складі Губарєва Г.Л., Блажиєвської Н.М., Яновича В. (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
  • номінація «Страва з м’яса» - Мельниченко Ангеліна (гр.. ВХП-6) – бронзова медаль;
  • номінація «Краща команда кухарів» у складі Виговської Марії (гр.ВХП-8), Левицького Олександра (гр.. ВХП-7), Мельниченко Ангеліна (гр..ВХП-6) – бронзова медаль;
  • номінація «Закуски» - Лозниця Ілля (гр..ВХП-6) – диплом.

    То ж вітаємо наших конкурсантів з високими професійними здобутками та побажаємо успіхів у навчанні та наступних професійних досягнень!!!

    Галерея


    © 2016, Житомирський торгово-економічний коледж.