Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Міжнародний день англійської мови EduCafe "Creative English"

23 квітня 2024 року в коледжі відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня англійської мови. Викладачами іноземної мови Альоною ПОЛІЩУК та Аліною ЧЕРНИШ проведено інтерактивний захід у формі освіт-кафе "Сreative English".

Формат «освіт-кафе» – це крута, сучасна та ефективна фасилітаційна методика. Викладачі акцентувалися на спілкуванні між учасниками і на продукуванні нових думок та ідей. Розмова про суть справи, а саме важливість англійської мови, відбувалася в неофіційній обстановці.

Позитивна атмосфера – один із основних факторів, що сприяв творчому зростанню та розвитку студентів під час заходу.

Усі «відвідувачі» освіт-кафе ознайомилися з пропозиціями та ідеями один одного, кожен мав можливість висловитися. Після відбулися презентації від кожного столика з подальшим обговоренням. Авдиторія, для проведення заходу, нагадувала освітнє кафе. І, звісно, не обійшлося без апробації справжньої англійської традиції - чаювання.

Також студенти презентували власні дослідження на теми: "Англійська мова як бойовий інструмент" та "The Role of AI in Education". Окрім того, відбулося вручення сертифікатів та дипломів учасникам Всеукранських конкурсів та олімпіад.

Метод «освіт-кафе» отримав схвальні відгуки від студентів, адже, дозволив урізноманітнити процес навчання й надав можливість знаходити цікаві рішення будь-яких завдань!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.