Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"
вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович
Майстер-клас «Приготування страв в сучасних умовах. Використання заготовок».
22 жовтня в рамках проведення тижня циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу бренд-шефом мережі ресторанів Salad Віктором Бєляком для студентів спеціальності «Харчові технології» був проведений майстер-клас «Приготування страв в сучасних умовах. Використання заготовок».






© 2016, 2025, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.