Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Акція "Смілива гривня"

ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж» нагороджений грамотою за активну участь у всеукраїнській благодійній акції «Смілива гривня», підтримку ЗСУ, вагому громадянську позицію та вклад у наближення ПЕРЕМОГИ!

Загалом учасники другої хвилі благодійної акції "Смілива гривня" зібрали монетами 4,3 млн грн. Акція насамперед спрямовувалася на дітей та молодь, які мали можливість взяти участь у зборі монет у своїх навчальних закладах. "Донати для підтримки сил оборони сьогодні вже стали невід’ємною частиною життя ледь не кожного українця. Долучитися до цієї великої справи прагнуть і наші діти. Акція "Смілива гривня" дає їм таку можливість, – прокоментувала директор Департаменту комунікацій Національного Банку України Юлія Євтушенко. Благодійна акція "Смілива гривня" спрямована не лише на підтримку наших захисників, вона також сприяє формуванню культури благодійності серед дітей та молоді, яка є частиною фінансової культури". Збір монет тривав по всій Україні упродовж трьох місяців – з 04 вересня до 08 грудня 2023 року.

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.