Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Різдвяні методичні посиденьки

У грудні, традиційно, під час методичної сесії в освітньому закладі організовуються заходи, що допомагають налаштуватися на святковий настрій та підготуватися до Різдва та Нового року.

21 грудня, затишної, зимової днини, в коледжі відбулися різдвяні методичні посиденьки, організовані та проведені викладачами іноземної мови Альоною ПОЛІЩУК та Аліною ЧЕРНИШ, які поділилися своїм педагогічним досвідом, професійною майстерністю, продемонструвати інноваційні прийоми та елементи педагогічних технологій, які успішно використовують у своїй педагогічній практиці під час вивчення англійської мови.

Разом з різдвяними активітетами: написання листа Санті та створення власних Christmas Copmliments англійською мовою, викладачі ознайомили учасників із перевагами та тонкощами роботи із такими платформами як Promova та Empower, а також презентували свій власний дистанційний безкоштовний курс англійської мови (з символічною назвою) "English Without Stress" на платформі SendPulse та розроблену покрокову гайд-інструкцію до створення курсів на даному ресурсі.

Учасники заходу гідно оцінили та взяли на «озброєння» новації, педагогічні «родзинки», які використовують викладачі іноземної мови. А що за посиденьки та й без пісні? На завершення усі присутні прослухали "We Wish You a Merry Christmas" з виконанням завдань англійською мовою.

Різдвяні методичні посиденьки наповнили позитивними емоціями педагогів коледжу напередодні різдвяно-новорічних свят. Усі присутні із задоволенням поринули у передсвяткову атмосферу, відкривши нові можливості та ресурси для професійного та особистісного зростання шляхом використання англійської мови.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.