Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Дебют першокурсника-2023 – феєричне шоу амбітних і талановитих

Традиційний і щоразу довгоочікуваний захід, який відкриває нових зірок на небосхилі ЖТЕФК – Дебют першокурсника – відбувся 26 жовтня 2023 року. Дебют першокурсника – свято, на яке довго чекають, а ще довше - згадують.

Усі учасники показали неабияку підготовку. Ще б пак! Талант, згуртованість і години натхненних тренувань – ось що забезпечило високий рівень виступів команд і подарувало усім глядачам можливість насолодитися без перебільшення дивовижним шоу!

У залі групи першокурсників підтримували студенти та викладачі, що зробило атмосферу заходу ще більш святковою. Зі щирими вітальними словами до учасників заходу звернувся директор коледжу Губарєв Г.Л., який ще раз підкреслив, що територія ЖТЕФК - це територія талановитих людей.

Підтримка, безліч докладених зусиль, радість від того, що все було недарма, нові знайомства, багато позитивних спогадів і яскравих емоцій – це все про Дебют, значну та незабутню подію у житті кожного, хто хоч раз долучився до неї.

Це було неймовірно! Пишаємось нашими талановитим першокурсниками і дякуємо всім причетним до організації події! Дякуємо ЗСУ за можливість проводити подібні заходи! Разом – до Перемоги!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.