Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь у Всеукраїнському уроці-опитуванні про права жінок

Студенти нашого коледжу взяли участь у Всеукраїнському уроці-опитуванні про права дівчат. В Україні кампанія стартувала 1 жовтня і триватиме до 30 жовтня. В рамках опитування викладачі Альона ПОЛІЩУК та Аліна ЧЕРНИШ провели заходи про права жінок у групах П-18, ТО-10, ТО-13/ІТ-1 та ТКД-38.

Всеукраїнський урок-опитування «Саша шукає відповіді» створено для підвищення обізнаності молоді про права жінок у сучасному суспільстві та інформування про негативний вплив їхнього недотримання не лише на дівчат, але й на хлопців.

Під час заходу було обговорено такі питання:

● Що жінкам було заборонено в Античність та Середньовіччя?

● Чи в усьому світі права жінок виглядали однаково?

● Як заборони/відсутність прав впливали на жінок?

● Як відсутність прав у жінок впливало на розвиток суспільства? (Чи могло суспільство, яким керували лише чоловіки, враховувати потреби усіх: жінок, дітей, людей з інвалідністю?)

● У яких сферах права жінок порушують досі?

● Чи пов’язане домашнє насилля проти жінок та стереотипи щодо ролі жінки в суспільстві? та інші.

Студенти використовували застосунок Telegram, де проходили опитування.

Усі, хто приєднався до кампанії, зможе взяти участь у розіграші подарунків від українських брендів, отримати сертифікати від організаторок про участь у проєкті та впровадження цінностей прав людини у своєму освітньому закладі. Очікуємо на позитивні результати!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.