Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Позааудиторний захід гра-конкурс «Тур нашої мрії»

В коледжі постійно організовуються та проводяться заходи для підвищення професійності майбутніх фахівців. Так 18.10.2023р., в рамках проведення тижня циклової комісії технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу, викладачами Анною ЗІНЧЕНКО та Людмилою КОНДРАТЕНКО було проведено позааудиторний захід професійного спрямування гру-конкурс «Тур нашої мрії». Учасниками конкурсу були студенти спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа». На заході викладачі продемонстрували можливості використання міждисциплінарної інтеграції під час позааудиторних заходів професійного спрямування з метою поетапної підготовки сучасного фахівця. А студенти мали можливість повторити матеріал та відпрацювати отримані впродовж навчання навички шляхом проектування турів Україною. Головою журі конкурсу була член робочої групи ОПП «Туристичне обслуговування», а також наш постійний стейкхолдер Наталія ОПАНАСЮК – власниця туристичної компанії «Центр турів». Захід пройшов на високому організаційному та професійному рівні. Учасники, журі та вболівальники отримали велике задоволення від гри. Переможці конкурсу та учасники нагороджені солодкими призами.вчання в коледжі.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.