Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІТАЄМО НАШИХ ТАЛАНОВИХ СТУДЕНТІВ ІЗ ПУБЛІКАЦІЄЮ АВТОРСЬКИХ ВІРШІВ У ЗБІРЦІ "МОЯ НЕЗЛАМНА УКРАЇНА"

📖🖋 Іван Франко писав, що поезія є «кристалізацією життя», бо допомагає жити, висловлювати найтонші почуття і емоції. Мабуть, кожна людина хоча б раз у житті торкнулася серцем поетичних рядків. Поезія – це живопис, який можна почути…

📍– Вірші приходять з неба, вони наче падають, як яблука чи груші, – зазначив український поет, прозаїк, перекладач Сергій Осока. Прості римовані рядочки можуть врятувати або надихнути, навіть дати крила. Поезія, як вірний друг, допоможе в горі, розділить радість і щастя. Читають і складають вірші люди будь-якого віку. Якщо серце відкрите світові, в ньому завжди живе поезія і любов.

Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти презентував авторські поезії здобувачів та викладачів більше як 150 закладів фахової передвищої освіти "МОЯ НЕЗЛАМНА УКРАЇНА".🇺🇦, серед авторів збірки і наші талановиті студентки Катеринчук Альона (група ВХП-18), Кузьменко Олександра (група П-18) та Дубінецька Христина (група П-18).

Метою видання збірки було згуртувати талановиту молодь , активізувати її творчі можливості, сприяти виявленню і підтримці обдарованих молодих авторів, розвитку їх літературних талантів, вихованню любові та поваги до рідного слова.

Збірка розміщена на сайті Науково- методичного центру ВФПО http://surl.li/maibx

❗️Ми продовжуємо виборювати свою свободу та незалежність аж до нашої перемоги, бо ми – незламні!💪💪💪


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.