Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

1 жовтня — День захисників та захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. Це день, коли ми дякуємо нашим героям та героїням, медикам та волонтерам; день жалоби за полеглими; це день надії на мир, що співпадає зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва.

Напередодні такого знаменного дня вітаємо всіх чоловіків, хлопців, жінок та дівчат, всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов.

Схилімо ж голови у шані перед пам’яттю героїв, які загинули за рідну Вітчизну протягом десятиліть і сторіч, щиро подякуємо сьогоднішнім захисникам рідної землі від ворога. Найкраща шана нашим оборонцям – чесна і ефективна робота кожного з нас на своїх місцях на благо рідної країни і людей.

Тож міцного вам здоров’я, злагоди, миру, достатку, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі! Перемог усім нам і мирного неба над нашими домівками!

Шана і слава захисникам і захисницям Вітчизни! Слава Україні! Слава українським героям! Слава нашим захисникам!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.