Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ АНТИБУЛІНГОВИЙ УРОК ДЛЯ ГРУП П22 І П14

28 вересня 2023 року викладачі суспільних дисциплін Поліщук Т.Р. і Панченко В.С. провели антибулінговий урок «Не цькуй!», метою якого було ознайомити студентів із поняттям «цькування», розказати про види цькування й наслідки, попередити виникнення булінгу в освітньому середовищі, розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, формувати навички відповідальної та безпечної поведінки, виховувати почуття емпатії та переживання до жертви насильства. Заняття відбувалось у рамках IV міжнародного антибулінгового уроку. Під час нього присутні представники груп П22 і П14 переглянули презентаційні та відеоматеріали з теми; створили пам’ятки протидії булінгу для поширення серед студентів інших груп; розібрали практичні ситуації з випадками булінгу і відпрацювали алгоритм дії при виявленні випадків булінгу. Також взяли участь у інтерактивній грі - створення кола безпеки. Студенти отримали дієві рекомендації як попередити виникнення булінгу в освітньому середовищі, ознайомились із поняттям «цькування», та з правилами особистого захисту від різних проявів насильства. Розвивали вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, формували навички відповідальної та безпечної поведінки. Учасників заняття було проінформовано про їх права, наслідки та відповідальність за вчинення булінгу. Захід пройшов у невимушеній атмосфері та мав вагоме освітнє значення. Висловлюємо окрему подяку за допомогу в організації заходу ГО “НЕ ЦЬКУЙ” за надані дидактичні матеріали.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.