Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


У ВСП "ЖТЕФК ДТЕУ" - ВИПУСКНИЙ!

Урочистості з нагоди випуску завжди трепетні, щемливі. Особливо у часі війни. 30 червня відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам денної і заочної форми навчання, а саме вручення дипломів молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів нашого коледжу.

Зі святом цьогорічних випускників привітали директор коледжу Григорій ГУБАРЄВ, заступниця директора з навчальної роботи Світалана КОНДРАТЮК, заступниця директора з виховної роботи Альона ПОЛІЩУК, класні керівники груп, батьки. Вони побажали молоді насиченого, цікавого професійного життя, кар’єрного зросту, добробуту та процвітання.

Родзинкою свята були виступи артистів Прюсерського центру Ірени Марченко та української бандуристки, співачки, лауреатки та переможниці багатьох всеукраїнських і міжнародних конкурсів, волонтерки Світлани Ніконорової.

Незважаючи на усі перешкоди, випускники продемонстрували, що є справжніми українцями, незламними і сильними, адже випробування, які вони пройшли: COVID, дистанційне навчання та найстрашніше – війна - не стали їм на заваді. Вони – приклад нашої молоді, що може досягти успіху навіть у найскладніші часи. Вони – надія на майбутнє, адже продемонстрували свою здатність до досягнення цілей попри надзвичайні обставини.

Упевнені, що отримані дипломи стануть надійним стартом для успішної кар’єри, а всі мрії здійсняться під мирним небом України.

Щиро вітаємо наших талановитих, надзвичайно перспективних і креативних випускників! Бажаємо іти по житті з надією й вірою в плідну працю на благо України, її сьогодення й мирного майбуття. Усе буде Україна!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.