Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗАХОДИ ДО ДНЯ ВИШИВАНКИ

Сьогодні у коледжі відбулися святкові заходи до Дня вишиванки, який традиційно відзначається в третій четвер травня. Це свято національної та духовної єдності, яке об’єднує українців незалежно від країни та місця проживання, мови та віросповідання чи політичних поглядів.

У коледжі студентами груп П-18 та ІДП-14 та їх класними керівниками (Мисюра Т.В., Зінченко Г.В.) організовано тематичну локацію та виставку творчих вишиваних робіт студентів та викладачів. На усіх присутніх під час святкового заходу чекали запальні танці, українські пісні та Парад вишиванок від студентів та викладачів.

Вітаємо з важливим українським святом, Днем вишиванки! 💙💛

У цей день хочемо побажати миру і злагоди в будинках і серцях. Нехай патріотизм допомагає нам захищати Україну та робити її цілісної, успішною. Пам'ятайте, що ми – Українці й зможемо все!

Тому одягаємо наші вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна та сильна наша Україна і її символи!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.