Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


"Чай з директором" з нагоди Дня матері

День матері – зворушливе свято, яке символізує повагу, шану та любов, адже саме матір, як і сім’я, є основним елементом суспільства та берегинею людських цінностей.

Сьогодні в коледжі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Сім’ї та Дня Матері, яке відзначають у другу неділю травня та Міжнародного дня сім’ї. Вітаючи присутніх, директор коледжу Губарєв Г.Л. відзначив, що у нашому освітньому закладі завжди шанобливо ставилися до родинних цінностей. «Сім’я завжди була і залишається центром збереження наших духовних і культурних традицій. Саме в сім’ї дитина набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі».

На адресу присутніх мам студентів прозвучали теплі вітання:«Щиро вітаємо Вас і бажаємо невичерпного материнського тепла, родинного благополуччя, щастя і добра. Щоб для кожного з нас сім’я була тою міцною фортецею, місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. А ми, в свою чергу, в цьому допоможемо вам. Нехай це свято стане для кожного з нас підтвердженням важливості тих цінностей, які несе родинне виховання».

Мам кращих студентів коледжу нагороджено подяками та смаколиками на згадку. Присутні на цьому заході отримали велике задоволення, безліч емоцій та святковий настрій.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.