Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ІНТЕРАКТИВНЕ ЗАНЯТТЯ З КУЛЬТУРОЛОГІЇ «НОВІТНЯ КУЛЬТУРА ЄВРОПИ І АМЕРИКИ»

Зміни життя в сучасному світі вимагають і змін мети та призначення сучасної освіти. Знижується функціональна значущість і привабливість традиційної організації навчання, передача «готових» знань від викладача до слухача перестає бути основним завданням навчаль­ного процесу. Важливо викликати інтерес до навчальної теми, перетворювати аудиторію пасивних спостерігачів на активних учасників заняття. З метою активізації пізнавального інтересу студентів та глибшого розуміння складної теми викладач Панченко В.С. провела для групи ВХП-17 інтерактивне заняття на тему: «Новітня культура Європи і Америки». Під час нього присутні мали змогу шляхом мозкового штурму вирішити цікаві практичні та проблемні завдання, кросворди, створити власні історії за мотивами картин модерністів, а насамкінець спробувати себе у мистецькому напрямі поп-арт, виготовивши із етикеток, газет і журналів колаж. Заняття відбувалось в атмосфері робочого азарту і зацікавленості, дружнього спілкування, що допомогло реалізувати всі поставлені завдання та сформувати предметні, комунікативні, інформаційні компетентності здобувачів освіти.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.