Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ГУРТКІВЦІВ «КЛІО» ІЗ УКРАЇНСЬКИМИ МИТЦЯМИ

Поряд із набуттям професійних компетентностей майбутніми фахівцями важливим є їх естетичне виховання. Адже саме через нього формуються і розвиваються здатність людини до сприйняття і співпереживання, її естетичні смаки й ідеали, здатність до творчості за законами краси, до створення цінностей у мистецтві та поза ним (у сфері трудової діяльності, побуті, у вчинках і поведінці). Зважаючи на це та з метою знайомства студентства з новими іменами українського кінематографа та підвищення культурного рівня молодої особистості, керівник гуртка історії вітчизняного державотворення та культури «КЛІО» к.і.н. Панченко В.С. залучила 25 квітня 2023 р. гуртківців до онлайн-зустрічі з Олесею Моргунець-Ісаєнко, українською режисеркою, продюсеркою, сценаристкою, членкинею Української кіноакадемії та Андрієм Ісаєнко, українським актором театру та кіно, заслуженим артистом України. Під час заходу митці розповіли про власний творчий шлях, найбільші успіхи та плани на майбутнє. Окремо увагу зосередили на успіху фільму «Щедрик» та нову стрічку пані Олесі про річки України, про волонтерство Андрія та інше. Всі присутні мали змогу поставити запитання гостям зустрічі та долучитись до прекрасного світу мистецтва, надихнувшись прикладом життя діячів.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.