Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


КРУГЛИЙ СТІЛ «ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ АНДРУШІВЩИНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

Трансформаційні зрушення в економіці, що пов’язані із зростанням інноваційності та креативності, зміна поглядів на зміст туристичного бізнесу, високий рівень конкуренції на ринку послуг спричиняють зміну підходів до організації туризму на Житомирщині. Особлива місія при цьому належить поєднанню зусиль місцевих ОТГ, туристичних агенцій, закладів вищої та фахової передвищої освіти, туристично-інформаційних центрів. Адже саме вони є основними гравцями туристичної індустрії регіону. Прикладом ефективної співпраці може стати Круглий стіл «Туристичний потенціал Андрушівщини: сучасний стан та перспективи розвитку», проведений 31 березня 2023 р. на базі коледжу Житомирським обласним туристично-інформаційним центром у співпраці з Центром науки ВСП ЖТЕФК ДТЕУ, керівництвом Житомирської філії Київського інституту бізнесу і технологій, Відділом культури і туризму Андрушівської міської ради. На початку круглого столу модератори – голова Житомирського обласного ТІЦ Намєснік Сергій Миколайович і Голова центру науки коледжу, к.і.н. Панченко Вікторія Сергіївна зазначили актуальність дискусійної теми, мету та завдання, а також представили гостей, адже до обговорення піднятих питань були запрошені представники місцевого самоврядування, провідні фахівці-практики, науковці та студенти. За результатами науково-практичних дискусій відзначено: важливість та роль взаємодії представників закладів фахової передвищої освіти, місцевих громад та туристично-інформаційних центрів у регіонах, необхідність розробки комплексного плану розвитку туризму Андрушівщини на основі тристороннього ефективного співробітництва. Такі ініціативи були внесені у резолюцію круглого столу та підписані учасниками.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.