Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Чай&Кава з директором

Це нова традиція та унікальна можливість для студентів коледжу поспілкуватися з керівником освітнього закладу, а для адміністрації коледжу – створити платформу, щоб почути голос здобувачів освіти й зрозуміти, як покращити освітній процес з урахуванням побажань, ідей та пропозицій студентів коледжу. Перша зустріч відбулася 31 березня 2023 року, на яку були запрошені кращі студенти коледжу.

Спектр питань, які обговорили здобувачі освіти з керівником освітнього закладу в неформальній обставі та під час невимушеного чаювання, був досить широкий і різноманітний – від питань проживання в гуртожитку до обміну студентами в рамках різних програм обміну у межах структурних підрозділів ДТЕУ.

«Чай&Кава з директором» - це ініціатива, яка об’єднує студентів, викладачів та адміністрацію закладу освіти для обговорення подій і питань, що викликають інтерес або занепокоєння, будь то внутрішні чи зовнішні аспекти. Такі зустрічі є неформальними й проводитимуться у різних місцях коледжу.

Студенти в захваті від того, як чудово та приємно провели час з директором, адже директор освітнього закладу Губарєв Г.Л. завжди відкритий і прагне до спілкування зі студентами та їх батьками.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.