Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


НАВЧАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ «АНДРУШІВКА: ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ»

Засвоєння основ екскурсійної діяльності є одним з основних професійно-орієнтованих курсів підготовки фахівців галузі туризму, оскільки жодна подорож не обходиться без здійснення екскурсій. Вивчення наукових та прикладних засад екскурсознавства, тенденцій розвитку ринкових структур і форм надання екскурсійних послуг, методичних підходів щодо визначення територіально-рекреаційного потенціалу туристичного регіону та його конкурентоспроможності дає змогу майбутнім фахівцям набути навичок професійної діяльності та управління. Зважаючи на це, 24 березня 2023 р. голова Центру Науки коледжу Панченко В.С. у співпраці із фахівцями Житомирського обласного туристично-інформаційного центру залучила студентів груп ТО10, ТО12 і РО9 до навчальної екскурсії до м. Андрушівка з метою оцінки туристичного потенціалу регіону, вивчення практичних етапів організації і проведення екскурсії, проби своїх сил у ролі гіда. Під час поїздки учасники туру відвідали Палац Грохольських – Терещенків у смт. Червоне та фонтан трьох грацій. Потім перемістились до м. Андрушівка, де чекала вражаюча екскурсійна програма: Андрушівська музична школа Максименка, пам’ятник Миколі Терещенку, прогулянка парком, Палац Терещенків, районний будинок культури. Всі екскурсанти відзначають охайність та впорядкованість пам’яток культури, а також титанічну і злагоджену працю фахівців Андрушівського відділу культури. Туристичний маршрут був змістовним, логічним, виваженим по часу та емоційно-насиченим, сповненим гостинності та теплоти зустрічаючої сторони. Здобувачі освітніх послуг отримали практичні знання і навики, засвоїли на гарному прикладі важливі прийоми екскурсійної діяльності. Висловлюємо щиро подяку керівнику Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Намєсніку Сергію Миколайовичу та керівнику Андрушівського відділу культури Рудніцькій Наталії за проведену для студентів навчальну екскурсію, нагоду перейняти передовий досвід та відпрацювати власні навики на практиці.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.