Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь студентів коледжу у проєкті Global Money Week 2023

Викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін та студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Оціночна діяльність», «Маркетинг» прослухали лекції провідних експертів, прийняли участь у професійному тренінгу, всеукраїнському конкурсі з фінансової грамотності та мали можливість попрацювати зі страховими договорами та полісами, зокрема: 20 березня – студенти та викладачі долучилися до онлайн трансляції відкриття Всесвітнього тижня грошей, яку відкрили провідні міжнародні експерти фінансового ринку.

21 березня – студенти першого курсу прийняли участь в національному відборі European Money Quiz, продемонструвавши високий рівень фінансової грамотності. 22 березня – студенти 2 курсу стали учасниками інтерактивного тренінгу «Фінансовий моніторинг. Використання платіжних карток», організованого викладачами коледжу. 23 березня – студенти 3 курсу мали можливість представити себе у ролі страхового агента та попрацювати з страховими договорами та страховими полісами. 24 березня – студенти 3 курсу долучилися до вебінару «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства у воєнний час» від головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Тетяни Машлаковської. З 27 березня стартує другий тиждень Global Money Week 2023 в ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж», на який також заплановані щоденні активності та інтерактив.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 та #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023>
  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.