Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Квест «Крок до фаху»

Кожен обирає свою майбутню спеціальність на власний смак. Освоєння професії є складним процесом та потребує чималих зусиль, тому спрямовує до певного вступного курсу задля отримання загальних уявлень щодо предмету майбутнього вивчення. Викладачами обраного студентами фаху було проведено квест професійного напрямку «Крок до фаху», щоб першокурсники отримали першочергово важливе уявлення щодо загальних засад товарознавства, організації торгівлі, комерційної діяльності підприємства та основ бізнесу. Активність команд навчальних груп ТКЛ-3, ТКД-39, ТМС-16, на чолі з класними керівниками, спонукала вболівальників групи ТМС-14 також приєднатися до квесту і виявити неймовірну креативність та унікальність у вирішенні складних завдань. Студенти вкотре переконалися в актуальності обраної спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.