Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ У V МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЛІСІВНИЧА ОСВІТА І НАУКА: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

Розвиток та ефективна реалізація наукових досліджень в освітньому закладі є необхідною умовою підвищення його конкурентоздатності у міжнародному науково-освітньому просторі. Наукові дослідження мають виняткове значення для розвитку усіх стратегічних напрямів фахової передвищої освіти: забезпечення якісної підготовки фахівців, поглиблення міжнародної освітньої та наукової діяльності, удосконалення системи підготовки та атестації наукових та науково-педагогічних кадрів, розвитку інноваційної діяльності. Зважаючи на це, педагогічний колектив коледжу систематично приділяє значну увагу науковій роботі. Свідченням цього є участь викладачів циклової комісії гуманітарних та природничих дисциплін під керівництвом к.і.н. Панченко В.С. у V Міжнародній науково-практичній конференції «Лісівнича освіта і наука: стан, проблеми та перспективи розвитку» 21 березня 2023 року, що проходила в онлайн-форматі на базі Малинського фахового коледжу. Під час заходу учасники із Литви, Польщі, Латвії, України обговорили актуальні питання лісівничої науки, екології, ефективні методики підготовки молодих фахівців різних галузей та поділились досвідом інноваційної педагогічної діяльності.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.