Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ІНТЕНСИВ ВІД ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН

Проблема вибору професії завжди була актуальною і тим більше, залишається такою в сучасних умовах. Яку професію обрати – одне з головних завдань у житті кожної людини. З причини незнання правил вибору професії, ситуації на ринку праці, відсутності практичного досвіду професійної діяльності близько 40% молодих людей обирають професію, яка не відповідає їх інтересам, нахилам та вподобанням. Особливо значущою є проблема набуття учнями закладів загальної середньої освіти знань про певний рід професійної діяльності, власні можливості оволодіння нею. З метою інформаційно-роз’яснювальної та профорієнтаційної роботи викладачі природничих дисциплін Котенко Т.О. і Сичкова С.Т. 15 лютого відвідали Кочерівський ліцей та загальноосвітні заклади селища Радомишль. Із старшокласниками були проведені бесіди, пояснено специфіку спеціальностей коледжу та умови вступу. Для оптимізації взаємодії та більшої її ефективності було укладено меморандум про співпрацю із адміністрацією Кочерівського ліцею.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.