Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ОЛІМПІАДНИЙ СІЧЕНЬ

Олімпіади посідають вагоме місце в освітній підготовці здобувачів освітніх послуг. Адже вони як вид змагання є відмінним розумовим поштовхом до набуття нових навичок. Користь проведення таких інтелектуальних батлів полягає у якісній підготовці, яка є дієвим способом узагальнення знань, що впливає на подальший результат. Участь в олімпіадах не тільки розширює кругозір та покращує абстрактне та логічне мислення, а й удосконалює творчі здібності. Тому гарною багаторічною традицією стало залучення студентів перших-других курсів до предметних Всеукраїнських олімпіад на платформі «На Урок», що дає змогу спробувати свої сили на безкоштовній основі всім бажаючим та гарантує чесні та рівноправні умови участі та визначення призерів. З метою розвитку пізнавального інтересу, поглибленої підготовки до НМТ до участі в олімпіадах залучаються всі студенти, а не лише відмінники навчання. Такий підхід дозволяє здобувачам освітніх послуг об’єктивно себе оцінити та порівняти свої досягнення із надбаннями однокурсників, що штовхає до покращення результатів та більшої старанності у навчанні. Цьогоріч із ініціативи Циклової комісії гуманітарних та природничих дисциплін у рамках предметного тижня в інтелектуальних змаганнях взяли участь: олімпіада з історії - 267 чол. (Панченко В.С. – 142 чол., Мосієнко О.В. – 60 чол., Мисюра Т.В. – 65 чол.), мистецтва – 92 чол. (Панченко В.С. – 63 чол., Войналович Т.С. – 29 чол.), громадянської освіти – 45 чол. (Панченко В.С.), правознавства – 70 чол. (Панченко В.С. – 45 чол., Войналович Т.С. – 25 чол.). Результати змагань будуть оприлюднені 27 лютого 2023 р.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.