Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


МИСТЕЦЬКИЙ КВЕСТ «РІЗДВО ОЧИМА ХУДОЖНИКІВ»

Проблема особистісного розвитку в сучасній освіті має особливе значення та опирається на ґрунтовні знання, уміння взаємодіяти, творчість, мобільність. Навчальна пізнавальна діяльність відбувається зазнаючи впливу певних спонукань і стимулів, які складають рушійні сили пізнавальної активності здобувачів освітніх послуг. А розвиток конкретних нахилів і здібностей, який сприятиме становленню в міжособистісних відносинах і самодостатності студентів, можливий під час використання дидактичних ігор. Художня діяльність – одна із найдоступніших і емоційно захоплюючих форм творчості. Це неповторний та унікальний засіб особистісного розвитку молоді, громадянського і духовного становлення підростаючого покоління. Тому саме при вивченні мистецтва дуже доречно і дієво застосовувати ігри і особливо квести. Зважаючи на це, Викладач мистецтва та культурології к.і.н. Панченко В.С. розробила і провела для студентів першого курсу захопливий багаторівневий квест «Різдво очима художників України і світу». На першому етапі учасники мали уважно прочитати завдання-підказки наведені нижче і визначити про якого художника йдеться; знайти серед його творчої спадщини картину, в якій представлено різдвяний сюжет, і дати відповіді у гугл-формі. На другому етапі слід було у гугл-презентації на окремих нових слайдах: на першому вставити зображення і коротко описати свою улюблену картину на різдвяну тематику, на другому слайді - оформити коротке привітання із різдвяними святами. Креативність, ілюстративність і лаконічність оцінювалась додатковими балами. У змаганні взяли участь 32 студенти із груп ЕФ4, ТМС16, МН1. Переможцями стали: Деленгівська Дарина Андріївна, студентка гр. ЕФ4 – 1 місце, Башак Роман, студент групи ЕФ4 – 2 місце, Клименко Діана, студентка гр. ТМС16 та Мельниченко Євдокія, студентка гр. ЕФ4 – 3 місце. Вітаємо переможців!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.