Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


БІБІЛІОТЕЧНА ВИСТАВКА «ІСТОРІЯ – ВЧИТЕЛЬКА ЖИТТЯ!»

Початок третього тисячоліття ознаменований переходом до інформаційного суспільства, в якому вирішальну роль відіграють інформаційні потоки, а також галузі та технології, пов’язані зі створенням, обробкою, зберіганням і розповсюдженням інформації. Інформація і технології стають стратегічними ресурсами, важливими компонентами життєдіяльності, факторами розвитку суспільства та його соціальної стратифікації. В цих умовах бібліотека як універсальний інформаційний центр, що поєднує у собі і друковані і електронні джерела, набуває особливої привабливості та значущості. Особливе значення має бібліотечний фонд для свідомого історика та історіографа. Тому з ініціативи голови циклової комісії гуманітарних та природничих дисциплін к.і.н. Панченко В.С. та за сприяння бібліотекаря Ігнатенко О.О. на базі бібліотеки коледжу протягом 23 січня – 03 лютого 2023 р. функціонувала книжкова виставка «Історія – вчителька життя!», де всі відвідувачі мали змогу ознайомитись із кращими зразками фондів історичної літератури та отримати фахову консультацію.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.