Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА «ІСТОРИЧНИЙ ВЕРНІСАЖ»

Зміни життя в сучасному світі вимагають і змін мети та призначення сучасної освіти. Знижується функціональна значущість і привабливість традиційної організації навчання, передача «готових» знань від викладача до слухача перестає бути основним завданням педагогіки. Важливо викликати інтерес до навчальної теми, перетворювати аудиторію пасивних спостерігачів на активних учасників заняття. Якщо викладач у своїй роботі буде використовувати активні форми та методи навчання, то це важливе питання буде вирішеним саме собою. Адже тоді виникає взаємозв’язок не лише між викладачем і слухачем, а й між слухачами в освітньому процесі. У рамках тижня циклової комісії гуманітарних та природничих дисциплін, з метою активізації пізнавального інтересу і поглиблення підготовки до ДПА-ЗНО викладач історії Мисюра Тетяна Володимирівна провела із групою МН1 першого курсу інтелектуальну гру «Історичний вернісаж». Під час заходу в емоційнозручній формі були відпрацьовані навики розпізнання архітектурних пам’яток, творів живопису, портретів діячів та хронологічних компетентностей. У ході змагання найбільше балів набрали Копишинська Дар’я, Мовчан Олена, Мельниченко Валерія. Успіхів всім учасникам!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.