Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ГРА «НАЙРОЗУМНІШИЙ» ІЗ ХІМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Соціально-економічні перетворення, які здійснюються в Україні, зумовлюють значні зміни в розвитку системи освіти та підготовці майбутніх працівників. Стрімке зростання інформатизації суспільства, швидкий розвиток науки, техніки і виробництва, що відбуваються в усьому світі й Україні зокрема, потребують якісного піднесення інтелектуального потенціалу підростаючого покоління. Важливим засобом навчального впливу є дидактична гра, адже вона дає можливість проявити творчу активність, спрямувати зусилля на досягнення мети, привчає до погоджених дій, до відповідальності перед її учасниками. У грі виховується багато вольових якостей: самостійність, наполегливість, самовладання, витримка, воля до перемоги - усе те, без чого не може бути успіху. Адже наявність усіх цих умов становить основу всякої плідної праці. Враховуюче це, викладач природничих дисциплін Сероветник Я.Р. 23 січня 2023 р. провів із групами ТКД39 і ТКЛ 3 гру «Найрозумніший» у рамках тижня гуманітарних та природничих дисциплін для закріплення набутих знань з хімії, а також було увиразнено значення хімії для розвитку біології, географії, промисловості, математики. Гра проходила у три тури – на першому всі охочі розв’язували тести, кросворди; на другому – вирішували ребуси, зашифровані повідомлення і складали хімічні рівняння, на третьому – відповідали на каверзні питання шести категорій. Захід пройшов в атмосфері пізнавального інтересу, дружнього спілкування та змагальності; присутні мали змогу перевірити свої знання, логіку і винахідливість. У нелегкій конкурентній боротьбі перемогу здобули: 1 місце зайняла Акімова Крістіна група ТКД39, 2 місце – Бондарчук Олександра група ТКД39, 3 місце – Цирюк Маріна група ТКЛ3. Вітаємо переможців!!!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.