Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Екскурсія до Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, залучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних студентів все більше поглинає інтернет та гаджети, ми наставники повинні виховувати у студентів любов до книги, дбайливе ставлення до неї, розвивати їх художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати людей різної вікової категорії до читання книжок. З цією метою, 17 січня 2023 року студенти ВСП «Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» завітали в чарівну оселю Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича. Увазі студентів запропонували екскурсійну програму,що дозволила поринути в дивовижний світ старовинної книги, довідатись чимало інформації, пов’язаної з історією бібліотеки та міста Житомир, про наукові здобутки та долі видатних людей Житомирщини. Невимушена атмосфера зустрічі спонукала до діалогу та роздумів, і що найголовніше – до нових знайомств. Студенти отримали справжнє задоволення від екскурсії, адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.