Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ПРИВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Шановні колеги, студенти, батьки!

Наближаються новорічні та різдвяні свята – час, коли ми підсумовуємо зроблене та будуємо плани на майбутнє. У цей неймовірно складний період, від самого початку війни, ви зробили неможливе – вистояли й не зламалися. Мужні та сильні духом, ви і сьогодні продовжуєте працювати на благо нашої рідної України. Щиро вдячні вам за ваш щоденний внесок у велику справу.

Ми впевнені, разом ми подолаємо будь-які перешкоди, адже ЖТЕФКівці завжди були й залишаються потужним колективом, справжньою родиною, де підтримують одне одного у вирішенні складних питань та досягають успіху. Там, де інші відступають, ми йдемо уперед та завдяки високому професіоналізму, новаторському підходу й неабиякому творчому потенціалу знаходимо ефективні рішення.

Як доказ – 115 років історії освітнього закладу, сповненої великих досягнень і гучних перемог.

Від усього серця бажаємо вам завжди бути на висоті. Нехай Новий рік та Різдво стануть для вас дійсно чарівними, подарують віру у себе та своїх рідних, надію на краще майбутнє для України та любов, що зігріває всіх нас навіть у люту зиму! Будьте здорові та щасливі, миру, добра та сімейного затишку вашому дому!

Дякуємо, що були з нами в цьому році, що допомагали собі і нам бути стійкими та зростати, щоб перемагати. Ми щоденно дякуємо нашим захисникам і захисницям за кожен ранок, день та вечір! І дякуємо вам, освітянська родино! Адже ви допомагаєте нам не зупинятися і працювати. Заради стійкості. Заради Перемоги. Заради майбутнього. Обіймаємо кожного і кожну! Переможного усім нам року!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.