Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ

24 листопада 2022 року відбулися чергові збори мешканців гуртожитку щодо безпеки життєдіяльності у період воєнного стану та поводження під час тривоги, правил проживання і поведінки у гуртожитку, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорення різних проблем, які стосувалися проживання здобувачів у гуртожитку.

На зборах були присутні директор коледжу Губарєв Г.Л., заступник директора з виховної роботи Поліщук А.В., інженер з ОП Батеньков О.Л., комендант гуртожитку Кліменчук В.П., вихователь Алкеєва Н.О.

На зборах були розглянуті питання дотримання належного санітарного стану в кімнатах, дисципліни та порядку, неприпустимості паління та вживання алкоголю, дотримання правил внутрішнього розпорядку, дотримання умов договору, пропускної системи тощо.

Студенти отримали відповіді на свої запитання, які виникали у ході спілкування з адміністрацією коледжу. Всі слушні прохання та пропозиції студентів будуть почуті адміністрацією, але і самим студентам необхідно активізувати свою роботу та докладати максимум зусиль задля збереження матеріальних цінностей та зміцнення матеріальної бази гуртожитку, адже це їхній дім на всі роки навчання.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.