Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІДКРИТИЙ ВИХОВНИЙ ЗАХІД «КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ 2022»

Багатовіковий визвольний козацький рух покликав до життя унікальне явище – козацьку педагогіку, яка формувала в молоді синівську вірність рідній землі, Батьківщині – незалежній Україні. Це народна виховна мудрість, що своєю головною метою ставила формування в сім’ї, школі і громадському житті козака-лицаря, мужнього громадянина з яскраво вираженою українською національною свідомістю й самосвідомістю. На сучасному етапі, коли Україна в черговий раз бореться за свою незалежність проти новітньої орди, застосовуючи принципи козацької педагогіки викладачі Панченко В.С. та Протасов В.В. провели захід «Козацькі забави 2022». Учасники мали змогу ознайомитись із козацькими звичаями і традиціями, фольклором, побутом, розвинути власні кмітливість, взаємовиручку, майстерність, влучність. Своїм командам допомагали і вболівальники, які розгадували хитрі загадки господині та виконували цікаві вправи, заробляючи значки-бали для команд. Захід пройшов в атмосфері змагального азарту, інтересу та мав вагоме освітнє значення, гартуючи волю й характер юних, розвиваючи духовність і інтелект, примножуючи витримку, наполегливість, уміння доводити справу до кінця, до перемоги.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.