Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Зустріч студентів ЖТЕК з представниками Національного музею космонавтики ім. С.П. Корольова

В рамках виховної години для студентів ЖТЕК відбулася зустріч з представниками Національного музею космонавтики ім. С.П. Корольова: завідувачкою науково-освітнім відділом Кавун Лілією Юріївною та науковим співробітником Гавриловою Тетяною Іванівною. Студенти з захопленням переглядали фільми щодо особливостей влаштування побуту та перебування космонавтів в космосі. Цікавими також стали факти про всіх тварин, які літали в космос та яким чином відбувалася їх підготовка до здійснення такої подорожі. Особливу увагу студенти надали окулярам віртуальної реальності, що відтворювали космічний візуал та дозволило на хвилину відчути себе дотичним до просторів всесвіту.

Працівники музею продемонструвати практичний аспект використання девайсів, що були розроблені спеціально для космонавтів, в сучасному побуті. Щиро дякуємо шановним Лілії Юріївні та Тетяні Іванівні за змістовну зустріч та можливість дізнатися більше про Космос

Підзаголовок

  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.