Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Дебют першокурсника-2022: креативно, творчо та вражаюче!

Дебют першокурсника – один із найочікуваніших фестивалів серед студентства. У нашому коледжі він проводиться кожної осені – і це вже стало доброю традицією, яку студенти охоче підтримують багато десятиліть поспіль. З одного боку, це змагання між групами, де кожен прагне перемогти, з іншого – можливість насамперед для першокурсників проявити себе та чи не з перших днів перебування в коледжі зарекомендувати себе перед одногрупниками і викладачами якомога краще. І новоспечені студенти мають на це всі шанси, адже можуть обирати сферу, у якій продемонструють свої таланти.

Підтримка, безліч докладених зусиль, радість від того, що все було недарма, нові знайомства, багато позитивних спогадів і яскравих емоцій – це все про Дебют першокурсника, незважаючи на той факт, що захід проходив в онлайн-форматі. Дякуємо кожному, хто долучився! Дякуємо командам підтримки, без яких свято не було б таким живим і яскравим.

Дякуємо учасникам, за те, що віддали свій час підготовці й подарували неповторні емоції! Це було неймовірно! Пишаємось нашими талановитим першокурсниками і дякуємо всім причетним до організації події!

P.S. Всі матеріали Дебюту першокурсника знаходяться на офійційних сторінках освітнього закладу Facebook та Instagram.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.