Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Міжнародний день заощаджень

У рамках відзначення Дня заощаджень студенти групи ФК-7 приєдналися до фахового тематичного вебінару " Як підлітку заощадити на мрію" від головної експертки Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ Вікторії Ролік. Студенти пригадали три способи заощаджень, "золоте правило" бюджету та зрозуміли, як перетворити свою мрію на фінансову ціль по системі SMART.

Циклова комісія фінансово-економічних дисциплін запрошує всіх студентів коледжу долучитися до конкурсу відеоробіт для учнів та студентів "На що я збиратиму гроші після Перемоги?". Організатор конкурсу НБУ. Умови участі: Зняти відео, в якому розказати: ■ на що я збирав/ла гроші до війни, ■ на що я збираю гроші зараз, ■ на що я збиратиму після Перемоги, ■ чому це для мене важливо, ■ як за час війни змінилися мої бажання. Технічні вимоги: мова відео українська, тривалість відео від 10 секунд до 2 хвилин. Відеороботи або посилання на них відправляйте на пошту talan@bank.gov.ua до 28.10.2022 та розміщуйте їх у соціальних мережах Facebook, Instagram або TikTok з хештегом #збиратиму_після_Перемоги. У листі вкажіть своє ім’я та прізвище, місто або селище, навчальний заклад..

https://talan.bank.gov.ua/>
  • Список
  • Список

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.