Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВОРКШОП «ПОЛІТИЧНІ ІДЕОЛОГІЇ: ІСТОРІЯ ТА РОЗВИТОК»

Ми живемо у світі, де знання постійно оновлюються, де щодня ми стикаємося з робочою ситуацією, з якою раніше ніколи не стикалися, де професійні функції все більше узагальнюються в межах однієї професії… Як забезпечити свою успішність? Тільки знаходячи нові форми і способи навчання! Постійно вдосконалюючись! З метою вдосконалення і розвитку історико-правових знань та умінь викладач к.і.н. Панченко В.С. 21 жовтня 2022 р. залучила членів Гуртка історичного державотворення «КЛІО» до воркшопу «Політичні ідеології: історія та розвиток». Воркшоп - інтенсивний навчальний захід, на якому учасники навчаються, перш за все, завдяки власній активній роботі; своєрідна робоча майстерня, місце, де освоюються найбільш практичні навики. Саме у такому форматі пройшла зустріч із фахівцями Освітнього центру Верховної ради України, на якому присутні на практиці засвоїли поняття та принципи політичної ідеології; з’ясували роль та значення ідеології; усвідомили сутність та вплив на владу та суспільство політичних ідеологій сучасності. При цьому теоретична частина перемежовувалась цікавими практичними вправами із застосуванням новітніх онлайн-сервісів та платформ, а отже учасники вдосконалили і свої інформаційні компетентності. Наприкінці зустрічі відбулося жваве обговорення цієї актуальної теми та обмін думок.

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.