Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Товарознавець» – звучить гордо!

Бути товарознавцем – здорово! У цьому переконалися майбутні товарознавці групи ТМС-16 під час екскурсії на ТОВ «АТБ-МАРКЕТ». Для них це перші відвідини підприємства, бо не можна вивчати товарознавство тільки за підручниками та державними стандартами. Не секрет: щоб бути затребуваним, кваліфікованим спеціалістом, потрібно ще у студентські роки працювати зі зразками продукції, уміти визначати її якісні характеристики. Іншими словами – потрібно знати про товар все: від компонентів, з яких його виготовляють, до реалізації готового продукту на полицях магазину. Щойно переступивши «поріг» підприємства, майбутні товарознавці почали дивуватися і захоплюватися. Студентів зацікавили такі, на перший погляд, звичайні речі, але, як виявилося- дуже значущі: як доставка товарів, перевірка його на якість, збереження товарів в магазині. У майбутніх товарознавців групи ТМС-16 лишилася маса приємних спогадів, а ще впевненість у тому, що майбутня професія вибрана правильно – до душі!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.