Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ УРОК «СПОЛУЧЕНЕ КОРОЛІВСТВО НА ПІДТРИМКУ УКРАЇНИ»

В умовах викликів сьогодення та процесів світової глобалізації особливої актуальності принцип полікультуралізму в освіті. Важливість впровадження полікультурної освіти визначається потребою організації нашого суспільства як гуманістичного, вільного, рівного та соціально справедливого. З метою формування громадянських компетентностей, прилучення підростаючого покоління до етнічної, національній і світовій культурі, розвиток на цій основі планетарної свідомості, формування готовності й уміння жити в багатонаціональнім середовищі викладач Панченко В.С. залучила студентів груп ТО10, РО8, ЕФ3, П18 до Всеукраїнського парламентського уроку «Сполучене королівство Великобританії на підтримку України». Захід був ініційований Освітнім центром Верховної ради за сприяння американської ради з міжнародної освіти. Лекторка Наталія Немиловська розкрила присутнім багато багато крутих інсайтів, а саме: скільки прем'єр-міністрів призначила Королева Великої Британії Єлизавета II за час свого правління; членом яких міжнародних організацій та об'єднань є Сполучене Королівство; який насправді мав вигляд англійський драматург Вільям Шекспір; чому Сполучене Королівство не має Конституції; як Сполучене Королівство підтримує Україну та які історичні факти поєднують ці дві країни. Завдяки інтерактивному квізу учасники не тільки отримали багато нових знань, але й мали змогу їх одразу закріпити! Із записом заходу можна ознайомитись на ютуб-каналі Освітнього центру Верховної ради за посиланням: https://youtu.be/4ma7wOnzogo

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.