Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Професійні зустрічі студентів, що навчаються за ОПП "Інформаційна діяльність підприємства"

Циклова комісія інформаційно-математичних дисциплін, крім закладання теоретичної бази для майбутніх спеціалістів з інформаційної діяльності підприємства, також організовує зустрічі із представниками бізнесу – практиками, можливими менторами чи навіть роботодавцями.

Відкрила зустріч Світлана Кондратюк, заступник директора з навчальної роботи. Вітаючи учасників зібрання, вона повідомила про те, що колектив коледжу зацікавлений в підвищенні якості освітнього процесу та випуску спеціалістів, які найповніше відповідали б запитам роботодавців, які, в свою чергу, хочуть бачити серед своїх майбутніх працівників компетентних, ерудованих сучасних фахівців, здатних успішно виконувати свої функціональні обов'язки.

Любов Горпиніч, завідувач відділення підприємництва, торгівлі та маркетингу, яка виступила модератором засідання, попросила гостей поділитися досвідом, доробками, розповісти про свої ІТ компанії, можливо поділитися деякими секретами у своїй професійній діяльності. Було відзначено, що дана зустріч – це можливість поспілкуватися, звернутися до гостей із запитаннями, отримати на них відповіді.

Андрій Ісаєв, засновник ІТ компанії «Olimp Digital», у ході зустрічі дав змогу студентам подивитись на життя ІТ компанії «зсередини», почути інформацію щодо функціонування компанії, її професійного зростання. Крім того відповів на запитання щодо обраної професії: як створити власне портфоліо, які технології та мови вивчати, як потрапити на співбесіду тощо.

Випускник нашого коледжу, Максим Кондренко, працівник ІТ компанії, закликав майбутніх фахівців бути більш настирливими у майбутній професійній діяльності, любити свою професію. Він порадив наполегливо працювати. При цьому яскраво використав особистий приклад. Максим особливо акцентував на тому, що все залежить від бажання досягти успіху у професії.

Андрій Хомутовський, директор ІТ компанії «Torium Soft», закликав студентів наполегливо вчитися. Він зауважив, що ніколи не потрібно зупинятись на досягнутому, і здобуті знання мають особливе значення для майбутнього працевлаштування. Великою є роль самоосвіти. Андрій запросив студентів на практику.

Зустріч була продуктивною, студенти отримали відповіді на питання, що їх цікавлять та домовилися про подальші заходи, де докладно дізнаються про новітні технології розробки та особливості співбесід для подальшого проходження практики та працевлаштування у компаніях.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.