Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


З Днем Державного Прапора України

Шановні колеги, студенти, батьки! Вітаємо всіх вас з Днем Державного Прапора України.

Державний Прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом усіх років незалежної України. Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Сьогодні наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше - нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.

Наш синьо-жовтий стяг є символом існування Української держави, символізує незборимість нашої нації, її прагнення бути вільною.Шануймо те, що нас об’єднує! З Днем Державного Прапора, Україно!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.