Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


День відкритих дверей 18 червня 2022 року

День відкритих дверей — це традиційний захід, у межах якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання в коледжі та зробити перший крок до своєї освіти в ВСП «ЖТЕФК ДТЕУ». Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя. У межах Дня відкритих дверей відбулася зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків з викладачами фахових дисциплін, під час якої абітурієнти одержали детальну інформацію щодо наявних напрямів, дізналися про навчальний процес та практики, перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів. Особливістю цього Дня відкритих дверей стала благодійна акція з продажу смаколиків. Усі вторговані гроші підуть на користь воїнам Збройних сил України. Слава Україні!!!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.