Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні підходи у формуванні професійних компетентностей фахових молодших бакалаврів»

01 червня 2022 року у Житомирському торговельно-економічному фаховому коледжі ДТЕУ відбулась IV Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні підходи у формуванні професійних компетентностей фахових молодших бакалаврів» в режимі онлайн на платформі Meet.

Конференція відбулася в надзвичайних умовах воєнного стану. Незважаючи на обставини, у роботі конференції взяли активну участь молоді викладачі, студенти з понад 130 міст України.

З вітальним словом пленарне засідання відкрив директор коледжу Григорій ГУБАРЄВ. З програмою проведення, секціями, отриманням сертифікатів та матеріалів конференції присутніх ознайомила заступник директора з навчальної роботи Світлана КОНДРАТЮК.

На пленарному засіданні в онлайн-режимі було представлено 12 доповідей за результатами наукових досліджень.

Модератором конференції виступила методист коледжу Тетяна ЛИСЕНКО. На сайті конференції ( https://cutt.ly/DFMQcrz ) є можливість ознайомитися зі статтями (тезами), прокоментувати їх, написати відгук. Також на сайті буде розміщено збірник конференції та сертифікати.

Зібрані кошти, завдяки участі у конференції, будуть передані дітям, постраждалим внаслідок воєнних дій.

На завершення пленарного засідання організатори конференції побажали всім учасникам подальших наукових досягнень, успіхів, здоров’я, успішної реалізації в повоєнний час. Все буде Україна!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.