Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Участь студентів спеціальності «Маркетинг» у Вебінарі «Брендинг & Маркетинг: концепції для відновлення українського бізнесу»

23 травня студенти ЖТЕФК (гр. МД-6) прийняли участь у студентському вебінарі «Брендинг & Маркетинг: концепції для відновлення українського бізнесу», який було організовано кафедрою менеджменту та маркетингу Поліського національного університету.

Наші студенти достойно представили результати власних досліджень у сфері маркетингу. Ангеліна Сліпньова доповідала на тему: «Соціальний маркетинг: особливості використання PR технологій»; Анастасія Малашевич розкрила тему: «Використання ком’ютерних програм у маркетингу»; Ігор Сич доповів на тему: «Інноваційні технології: інтернет та вірусний маркетинг».

Ми радіємо схвальним відгукам науковців університету про рівень знань наших студентів! Студенти коледжу навчаються, проводять наукові дослідження, приймають участь у заходах в інших вищих начальних закладах, тим самим підтверджуючи високий рейтинг Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу!

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.