Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ У МЕТОДИЧНОМУ ОБ’ЄДНАННІ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН

У нинішній складний період розвитку та вдосконалення освіти сучасна школа вимагає реорганізації управлінської діяльності та вироблення нових підходів до технологічного забезпечення освітнього процесу. Справжня майстерність вчителів визріває, шліфується тільки у процесі їх діяльності та спілкування. Робота в методичних об’єднаннях сприяє не тільки загальному професійному росту, але і розвитку кожного викладача як особистості, формування тих цінних орієнтацій, які лежать в основі його творчої активності; відіграє вирішальну роль у багатогранному і складному процесі підвищення фахового, ідейно-теоретичного та культурного рівня педагогів. 24 травня 2022 р. викладачі природничих дисциплін Осіпчук Д.Ю. та Котенко Т.О. взяли участь в обласному методичному об’єднанні викладачів, загальним лейтмотивом якого була тема «Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану». Програма заходу включала теоретичний та практичний блоки із наступних тем: Можливості дистанційного вивчення хімії у закладі вищої освіти в умовах воєнного стану (Анічкіна О.В., к.п.н., доцент, зав. кафедри хімії ЖДУ ім. Івана Франка), забезпечення освітнього процесу в умовах війни (Шляніна А.В., голова ОМО, Житомирський базовий фармацевтичний фаховий коледж), розробка та використання електронних відеоресурсів освітнього призначення (Шеренгова Т.В., Бердичівський коледж промисловості, економіки та права), технологія Веб-квест у методичному арсеналі сучасного викладача (Меленець І.О., Коростишівський педагогічний фаховий коледж ім. Івана Франка). Педагоги проаналізувати нормативно-правові документи щодо освітнього процесу в умовах війни; обмінялись досвідом використання електронних відеоресурсів освітнього призначення; зупинились на аспектах щодо здійснення формувального оцінювання; ознайомились із новинками педагогічної літератури щодо теорії та практики викладання природничих дисциплін.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.