Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ЗУСТРІЧІ В ІСТОРИЧНОМУ КОЛІ

Молоде покоління українців повинне знати власну історію, знати, хто ми і чиї діти, знати, яким шляхом йшов наш народ до незалежності, яку ціну було сплачено за те, щоб «не вмерла України ні слава, ні воля». Свідомість і культура починаються з шанобливого ставлення кожної людини до свого народу, його історії. З цією метою циклова комісія гуманітарних та природничих дисциплін організувала вже другу зустріч в історичному колі на тему: «Україна у вогні революції початку ХХ ст.». На заході викладач к.і.н. Мосієнко О.В. професійно і максимально доступно розкрив старшокласникам складні та суперечливі моменти історії української революції, висвітлив вклад її героїв та державотворців у розвиток національної ідеї та визвольного руху. Після імпровізованої лекції відбулась навчальна дискусія довкола питань «Чи можна стверджувати, що в 1917 році в Україні починається національно - демократична революція?»


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.