Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВЕБІНАР «ГАЛИЦЬКО-ВОЛИНСЬКЕ КНЯЗІВСТВО: НЕПРОЧИТАНІ СТОРІНКИ ІСТОРІЇ»

Однією з найважливіших педагогічних задач, визначених законодавством про освіту є виховання у молоді любові до України, шанобливого ставлення до родини, поваги до народних традицій і звичаїв, державної та рідної мови, національних цінностей українського народу. При цьому надзвичайно важливим вбачається розвиток у юнацтва національної культури, яка є внеском у загальнолюдські надбання демократичності, гуманізму, совісті, честі, гідності, громадянськості; виховання дітей на історичному минулому, яке формує у них патріотизм. З цією метою члени гуртка «КЛІО» відвідали вебінар «Галицько-Волинське князівство: непрочитані сторінки історії», організованого громадською організацією Молодіжний інтеграційний центр. Під час заходу учасники дізналися багато нового, взяли участь у дискусії та виконали серію цікавих завдань (вікторина, спільна творча робота на платформі Padlet). Захід пройшов в атмосфері пізнавального інтересу, дружньої співпраці та мав вагоме освітнє значення.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.